PRO GROUP EXCLUSIV AUTO Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la PRO GROUP EXCLUSIV AUTO.

  1. Noutati
  2. Noul Seat Ibiza in Showroom-ul Exclusiv Auto
17.07.2017
NOUTATI IN SHOWROOM

Noul Seat Ibiza in Showroom-ul Exclusiv Auto

A cincea generatie a modelului Ibiza, premiata cu distinctia "Red Dot Award", este prezenta si gata de testare in Showroom-ul Exclusiv Auto de la Tomis Plus. In curand o veti putea admira si in Showroom-ul nostru din VIVO! Mall.

Seat Ibiza - Red Dot Award: Design de Produs 2017

Noul SEAT Ibiza este o masina complet noua, creata cu un obiectiv ambitios: de a parcurge un pas inainte in materie de siguranta, design, performanta si confort. Acest urias salt de calitate a devenit posibil datorita noii platforme modulare MQB A0. Noul SEAT Ibiza este primul model din grupul Volkswagen care utilizeaza aceasta platforma, fapt care subliniaza importanţa SEAT in cadrul grupului si ofera nenumarate avantaje.

Mai compact, mai spatios, mai eficient
Spatiul interior al noului SEAT Ibiza a crescut intr-un mod impresionant, iar intreaga masina este mult mai robusta si mai sigura. Comparativ cu modelul anterior, lungimea (-2 mm) si inaltimea (-1 mm) sunt minimal modificate. Totusi, noua generație este semnificativ mai lata, si anume cu 87 mm. De asemenea, datorita utilizarii platformei MQB A0 ampatamentul ajunge la valoarea de 2.564 mm (+95 mm), iar ecartamentul puntii fata este mai lat cu 60 mm, iar cel al puntii spate cu 48 mm. Rezultatul este o masina mult mai confortabila, noul SEAT Ibiza fiind deopotriva mai spatios la interior si mai mare la exterior. De exemplu, spatiul pentru picioare la bancheta spate a crescut cu 35 mm, in timp ce spatiul pentru zona capului a crescut cu 24 mm la scaunele din fata si cu 17 la cele din spate. Scaunele te uimesc cu o lațime suplimentara de 42 mm, transformând noul SEAT Ibiza in lider in clasa sa din acest punct de vedere. Portbagajul a fost marit cu 63 de litri, pâna la o capacitate totala de 355 de litri, cea mai buna din clasa sa. inaltimea de incarcare a fost, de asemenea, coborâta, dovada ca SEAT stie cum sa combine forma cu functionalitatea.

Toate motoarele disponibile pentru noul SEAT Ibiza indeplinesc standardele de emisii Euro 6 si exceleaza la capitolul performanta, datorita caracteristicilor remarcabile, autonomiei mari si emisiilor reduse.

Provocarea de a duce mai departe cele peste 3 decenii de istorie și totodata importanța sa de a fi unul dintre cei trei piloni centrali al marcii spaniole, a fost depașita cu brio. intrucât noul Ibiza nu doar ca prezinta toate cele trei trasaturi caracteristice ale SEAT, ci inclusiv caracteristici care vor duce modelul la un nivel superior, marcând un pas uriaș in expresia de design a marcii. Dovada de netagaduit o reprezinta distincția Red Dot Award: Design de Produs 2017, care tocmai i-a fost conferita noului SEAT Ibiza.

Noul SEAT Ibiza stralucește indeosebi grație conduitei sale dinamice și calitații condusului, datorita impresionantului sau simț de stabilitate și fiabilitații in trafic, datorita imbunatațirii masive a calitații interioare și tehnologiilor sale incredibil de sigure și de facil de utilizat, confortului sau sporit. Toate acestea se remarca la o simpla privire, mulțumita designului sau incitant.

 

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.