PRO GROUP EXCLUSIV AUTO Noutati

Experimenteaza acel sentiment pur Barcelona si sentimentul de libertate. Acesta este SEAT. Descopera varietatea de modele si gaseste modelul preferat SEAT.

  1. Noutati
  2. Noul SEAT Ibiza primeste distinctia Red Dot Award: Design de Produs 2017
17.07.2017
STIRI DE LA SEAT

Noul SEAT Ibiza primeste distinctia Red Dot Award: Design de Produs 2017

A cincea generație a modelului Ibiza reprezintă, fără îndoială, un pas înainte în evoluția designului SEAT.Premiul "Red Dot Award" este una dintre cele mai prestigioase distincții pentru design din lume, apreciind și căutând în mod special calitatea și inovația.Proporțiile perfecte combinate cu un caracter distinctiv și aspectul agil sunt principalele trăsături ale noului SEAT Ibiza.Acest premiu constituie o recunoaștere a faptului că noul SEAT Ibiza a reușit să combine un look tânăr și proaspăt cu un design matur și echilibrat.

Seat Ibiza red dor award 2017

Cu siguranță, noul Ibiza întruchipează cel mai reușit design pe care SEAT l-a produs vreodată în segmentul A0. Provocarea de a duce mai departe cele peste 3 decenii de istorie și totodată importanța sa de a fi unul dintre cei trei piloni centrali al mărcii spaniole, a fost depășită cu brio. Întrucât noul Ibiza nu doar că prezintă toate cele trei trăsături caracteristice ale SEAT, ci inclusiv caracteristici care vor duce modelul la un nivel superior, marcând un pas uriaș în expresia de design a mărcii. Dovada de netăgăduit o reprezintă distincția Red Dot Award: Design de Produs 2017, care tocmai i-a fost conferită noului SEAT Ibiza.

Încă din 1954, Red Dot Award s-a impus drept una dintre cele mai prestigioase competiții de design pe plan mondial, acordând recunoaștere internațională calității și inovației. În plus, categoria Design de Produs este cea mai însemnată dintre toate. Distincția Red Dot Award: Juriul pentru categoria Design de Produs este compus din 40 de experți din întreaga lume, cărora nu le este permis să facă parte din nicio companie de producție industrială și nici nu pot lua parte la procesul de vot al acelor produse în a căror realizare este posibil să fi fost implicați. În acest mod, conflictele de interese sunt evitate, fiind garantat cel mai înalt nivel posibil de imparțialitate și neutralitate.

Noul SEAT Ibiza strălucește îndeosebi grație conduitei sale dinamice și calității condusului, datorita impresionantului său simț de stabilitate și fiabilității în trafic, datorită îmbunătățirii masive a calității interioare și tehnologiilor sale incredibil de sigure și de facil de utilizat, confortului său sporit. Toate acestea se remarcă la o simplă privire, mulțumită designului său incitant.

Ibiza reprezintă punctul culminant și maturitatea noului limbaj al designului SEAT. Un nou limbaj cu care am debutat în anul 2012“, a declarat Alejandro Mesonero-Romanos, Director de Design SEAT.

Noul SEAT Ibiza poate fi recunoscut cu ușurință ca având un design original SEAT datorită farurilor triunghiulare Full LED și luminilor de zi. Cele două linii de pe capotă conduc privirea spre logoul SEAT care domină pe grila radiatorului. Partea frontală, caracterizată printr-un design în formă de x denotă dinamism și adaugă stabilitate vizuală.

Caracterul dinamic al mașinii este susținut de designul elaborat și atent studiat: console scurte (față și spate), amplasarea roților în cele patru extremități ale caroseriei, ampatamentul lung, forma geamurilor. De asemenea, accentuează într-un mod armonios dimensiunile crescute ale noii generații.

I-am dat cele mai frumoase proporții și am pus accentul pe volume și suprafețe, pentru a crea un enorm efect tridimensional, cu scopul de a inspira chiar și privirea cea mai critică și pretențioasă”, a adăugat Alejandro Mesonero-Romanos. Pe de o parte, caroseria noului SEAT Ibiza reprezintă un exemplu de proporții perfecte, caracter puternic și aspect agil; pe de altă parte, aduce o imagine proaspătă și tinerească, alături de maturitate și echilibru.

Formele sculpturale și aspectul plin de caracter pot fi apreciate în cel mai mic detaliu al exteriorului său și al designului interior”, a explicat Alejandro Mesonero-Romanos. Caroseria este frumos sculptată, grație combinației abile de linii ascuțite și suprafețe netede. Muchiile duble laterale, un design tipic SEAT, conferă automobilului dinamism. Liniile puternice și clare ale portbagajului și barei de protecție amplifică lățimea percepută, fiind unitare.

Interiorul oferă proporții perfecte și o senzație sporită de spațiu și confort. Selecția meticuloasă de materiale conferă un plus percepției de eleganță și calitate, în timp ce mai multă tensiune răzbate prin liniile precise și tehnice care adaugă, de asemenea, senzația de lejeritate, dobândindu-se un caracter tineresc și dinamic. Proporțiile orizontale domină la interior, precum și organizarea inteligentă a diferitelor zone funcționale, iar consola centrală este ridicată pentru a îmbunătăți ergonomia și siguranța. În fapt, toate instrumentele și butoanele de comandă ale automobilului sunt amplasate în jurul șoferului, în cea mai înaltă poziție posibilă, astfel încât să permită șoferului să-și mențină privirea orientată spre drum.

De exemplu, schimbătorul de viteze este amplasat în cea mai înaltă poziție posibilă, pentru a face schimbarea treptelor de viteză cât mai facilă și mai lină cu putință. Ne-am ocupat de calitatea fiecărui detaliu, astfel că noul Ibiza este un model proiectat să se aproprie cât se poate de mult de segmentul imediat următor. Totodată, sunt disponibile numeroase posibilități de personalizare, precum opțiunea pentru iluminare ambientală cu LED la interior și cea mai avansată tehnologie privind conectivitatea, touchscreen de 8 inch și sistem Full Link. Interiorul este protejat printr-un filtru cu funcția Air Care, care izolează ocupanții de orice tip de agenți alergeni, creând un spațiu complet necontaminat.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.