NOUTATI IN SHOWROOM
15.02.2018

Regaseste-ti pasiunea!

Cine spune ca nu poti avea totul?
sediu seat constanta

Inscrie-te la Test Drive cu unul din modelele SEAT, Ibiza, Toledo, Leon și Arona și ai ocazia să primești un voucher în valoare de 250 Euro TVA inclus. Poți face acest lucru prin completarea formularului din facebook sau luând legătură cu unul din consilierii noștri de vânzări la nr de tel 0241 54 54 99.

Indiferent de discounturile pe care le avem acest voucher se cumulează cu orice altă promoție în vigoare (discount-uri de până la 4000 Euro TVA inclus) și îți oferă modelul mult visat la un preț și mai special.

Vrem să te ajutăm să faci alegerea corectă așa că îți prezentăm modelele nostre pe scurt:
Cu SEAT IBIZA ai făcut prima data cunoștință în cadrul evenimentului „Saptamana SEAT în VIVO! Constanta”. Ai descoperit o mașină creată pentru a-ți sensibiliza trupul și sufletul, o mașină care reprezintă libertatea de a alege, a fi, a te deplasa.

SEAT TOLEDO te-a uimit cu eleganța sa contopită cu spiritul practic. Această combinație reusită între un sedan sportiv și o berlină confortabilă, trasată cu linii precise, curbe elegante și suprafețe clar definite, ți-a atras privirea.

SEAT LEON te-a îndemnat să trăiești momentul și să te bucuri de tot ce e mai frumos. Ți-a promis un design modern și aspectuos pentru tine și rutina ta zilnică și a reușit pe deplin.

Ai salutat noul SEAT Arona în cadul evenimentului organizat în showroom-ul nostru din str. Dumbrăveni nr.70. Noul model SEAT City Crossover te-a impresionat prin elegantă, spațiu generos, caracterul său practic și confortul oferite atât în cotidianul uzual, cât și în weekendurile aventuroase, când a dat dovadă, de asemenea, de robustețe, sportivitate și eficiență.

Așa că nu mai sta pe gânduri, înscrie-te la Test Drive și profită de cel mai tare discount SEAT.