PRO GROUP EXCLUSIV AUTO Noutati

Experimenteaza acel sentiment pur Barcelona si sentimentul de libertate. Acesta este SEAT. Descopera varietatea de modele si gaseste modelul preferat SEAT.

  1. Noutati
  2. SEAT Ateca a fost desemnat "Best Buy Car of Europe in 2017" de catre Autobest
17.07.2017
STIRI DE LA SEAT

SEAT Ateca a fost desemnat "Best Buy Car of Europe in 2017" de catre Autobest

Ateca a adus mărcii SEAT o notabilă recunoaștere internațională cu premul “Best Buy Car of Europe in 2017” obținut la premiile AUTOBEST 2017, unul dintre cele mai prestigioase jurii de pe continent.Premiul este o garanție a dezvoltării companiei și a efortului susținut depus de aceasta pentru a consolida prezența SEAT în piețe cheie cu ajutorul celei mai mari ofensive de produs din istoria mărcii.

Seat Ateca

SEAT lansează patru modele în 18 luni: Ateca, afla deja pe piață, Leon, ce va ajunge la distribuitori în primele luni ale anului 2017, a cincea generație a modelului Ibiza și noul SEAT Arona crossover, ce va fi lansat de asemena anul viitor.

Ateca este gândit să creeze un punct de cotitură pentru SEAT. Intrăm într-un nou segment cu un produs care oferă o excelentă experiență de mobilitate clienților noștri și care ne reprezintă întru totul ADN-ul. Ateca contribuie pozitiv în demersul de a propulsa marca la nivelul următor. Acest premiul confirmă faptul că suntem pe drumul cel bun”, spune Luca de Meo, Președinte SEAT.

La cea de-a șaisprezecea ediție, juriul AUTOBEST a scos în evidență factorii care îl recomandă pe Ateca drept cea mai bună opțiune pentru un client: design-ul, confortul, ușurința cu care se conduce, un bun raport calitate preț și rețeaua comercială și de servicii post vânzare. După testarea ce a avut loc în Italia la sfârșitul lunii noiembrie,

Ateca a fost ales drept favorit în fața celorlalți patru finaliști, de către un juriu specializat format din jurnaliști din 31 de țări care au votat în finala acestor prestigioase premii europene.Dr. Matthias Rabe, Vicepreședinte SEAT pentru Cercetare și Dezvoltare, declară: “Ateca combină perfect design-ul confortul și tehnologia. Este perfect pentru jungla urbană, iar abilitățile sale pe șosea, dar și off road îi asigură o experiență spectaculoasă la condus în orice fel de călătorie. De aceea credem cu adevărat că Ateca va deveni o mașină de referință în segment.

Ateca este lider în mobilitare urbană

SUV-ul lansat de SEAT depășește în prezent toate așteptările și este un model foarte important pentru marcă. Și asta nu doar pentru că a deschis ușa unuia dintre cele mai dinamice segmente de piață, dar și pentru că este modelul pe care compania și-a propus să îl folosească într-o provocare foarte importantă cum este viitorul mobilității urbane, ce va necesita soluții și tehnologii noi.

O gamă largă pentru orice cerință

Versatilitatea gamei Ateca a fost unul dintre factorii cei mai apreciați de către juriul premiilor AUTOBEST. Motoarele turbo cu injecție directă de benzină sau motorină, TSI sau TDI, oferă între 115 și 190 cp, cu tracțiune față sau integrală, și cutie de vizite manuală sau DSG. Numeroasele opțiuni încep de la faruri Full LED și ajung până la o largă varietate de sisteme de asistență pentru șofer, cum ar fi Traffic Jam Assist și noua funcție Emergency Assist, precum și sisteme și pachete extrem de performante de informare și divertisment cu touchscreen de 8 inch și conectivitate Full-Link. Versiunea de top X-Cellence oferă finisaje interioare elegante cu tapițerie din piele Alcantara. În ceea ce privește siguranța, sistemele propuse sunt unele foarte avansate; sistemul de frânare de urgență Front Assist pentru condusul în oraș detectează pietonii și avertizează șoferul în legătură cu o posibilă coliziune. Mașina este de asemenea echipată să se oprească în mod automat într-o situație de urgență.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.