PRO GROUP EXCLUSIV AUTO Noutati

Experimenteaza acel sentiment pur Barcelona si sentimentul de libertate. Acesta este SEAT. Descopera varietatea de modele si gaseste modelul preferat SEAT.

  1. Noutati
  2. Seat in inima Barcelonei
19.07.2017
STIRI DE LA SEAT

Seat in inima Barcelonei

Seat deschide portile spatiului sau multidisciplinar la sfarsitul anului 2018.Spatiul se va integra in agenda culturala a orasului si arata angajamentul facut de Seat pentru Barcelona.Noul concept va include un laborator pentru testarea modelellor inovatoare.Compania va ocupa 2,600 m2 repartizati pe patru nivele.

Seat in inima barcelonei

Seat are acum stabilita o locatie pentru noul sau spatiu in centrul Barcelonei. Producatorul auto deschide un concept unic acolo unde Paseo de Garcia nr. 109 se intalneste cu Avenida de Diagonal, la intersectia celor doua artere majore ale orasului. Spatiul este gandit sa devina un punct de referinta in viata culturala a Barcelonei si sa ofere vizitatorilor o perspectiva inovatoare asupra brandului. Acesta este programat sa-si deschida portile la sfarsitul anului 2018.
Seat a inchiriat 2600m2 de la proprietarul cladirii KKH Property Investors, situat la parterul cladirii si la etajele 1, 2 si 3. Proiectul va fi in mare parte creat, dezvoltat si realizat de companii care fac parte din viata economica, din zona de design si cultura a orasului.


Noul spatiu multidisciplinar al Seat din Barcelona va fi creat cu misiunea clara de a se integra pe deplin in viata culturala si economica a orasului si aspira sa fie un punct de intalnire pentru noile tendinte si personalitati talentate ale orasului. In acest sens, va avea o zona dedicata organizarii de evenimente culturale, expozitii, concerte, magazine pop-up si alte activitati care sa consolideze legaturile marcii cu orasul. Tot aici va exista si un colt de gastronomie si un spatiu pentru diverse colaborari, toate fiind realizate in sfera valorilor care concteaza Seat cu stilul de viata din inima orasului.


"Noul spatiu este un atribut adus Barcelonei. Noi suntem marca "Created in Barcelona", si vrem sa crestem in oras si odata cu orasul, acest proiect fiind o dovada suplimentara a angajamentului nostru. Acest spatiu unic va fi sediul nostru din Barcelona, si el va forma si va juca un rol activin viata culturala a orasului. De asemenea va avea un puternic accent international", a explicat presedintele companiei, Luca de Meo.


In noul sediu vizitatorii pot sa afle noutati si sa achizitioneze cele mai recente inovatii ale Seat. De asemenea, ei vor avea posibilitatea sa experimenteze cele mai noi progrese atunci cand vorbim despre un mod de a conduce personalizat. Vice-Presedintele Seat pentru vanzari si marketing, Wayne Griffiths, a subliniat faptul ca "in acest spatiu vom experimenta noi formate de vanzari prin integrarea celei mai noi tehnologii. Ce vrem sa oferim este un produs unic si o experienta de marca atat fizica, palpabila, cat si digitala, care ne va permite sa afisam si sa vindem cele mai atragatoare si ambitioase modele ale noastre."

Consolidarea legaturlor cu Barcelona

Noul spatiu al Seat este un alt exemplu al angajamentului marcii fata de orasul Barcelona. In luna decembrie, compania si consiliul orasului au semnat un acord de promovare a inovarii, a mobilitatii durabile si a recrutarii de talente. In cadrul acestui acord, in luna aprilie, noul Seat Metropolis: Laboratorul Barcelona, a fost inaugurat in Tech City Pier 01 si este laboratorul care incearca sa dezvolte solutii inteligente pentru viitorul mobilitatii. In concluzie, pana la sfarsitul anului 2018, Seat va deschide un spatiu nou in Barcelona.


Seat a incheiat anul 2016 cu cele mai bune rezulatte financiare din istoria sa si in prima jumatate a acestui an este pe cale sa mentina acesta tendinta pozitiva dupa ce a atins nivelul celor mai mari vanzari din 2001, cu o crestere de 13,7%.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.