EVENIMENT
06.09.2017

SEAT Test Drive Experience

Este evident că apetitul românilor pentru modelele SEAT este unul de nestăpânit, așa că ne-am propus să creăm o sesiune de test drive pe data de 9 septembrie 2017 în Showroom-ul SEAT din strada Dumbrăveni nr.70
Test drive experience

Este evident ca apetitul romanilor pentru modelele SEAT este unul de nestapanit, asa ca ne-am propus sa cream o sesiune de test drive pe data de 9 septembrie 2017 in Showroom-ul SEAT din strada Dumbraveni nr.70 (sens giratoriu Tomis Plus in care se va putea testa gama de modele SEAT.

Vom incepe cu vedeta saptamanii-SEAT IBIZA - o masina creata pentru a-ti sensibiliza trupul si sufletul, o masina care a primit deja distinctia de Red Dot Award 2017: Design de produs. Aceasta poate fi admirata si in cadrul Saptamana SEAT in VIVO! Constanta in perioada 1-10 septembrie intre orele 12:00-22:00. Pentru Test Drive Experience am pregatit, in premiera, 2 modele pe care le poti incerca, IBIZA si IBIZA FR.

Desigur ca poti testa si Noul SEAT ATECA, o aparitie suverana,  increzatoare, cu un stil dinamic si pregnant care isi are originile in liniile marcante ale caroseriei.

Pentru o combinatie reusita intre un sedan sportiv si o berlina confortabila, trasata cu linii precise, curbe elegante si suprafete clar definite care atrage toate privirile, nu trebuie sa ratezi modelul TOLEDO.

Nu am uitat nici de fanii LEON carora le-am pregatit, in premiera, 2 modele de test, LEON FR pentru cei sportivi si LEON ST XP pentru cei care doresc sa isi simplifice viata de familie.

Nu uitati sa va inscrieti la SEAT Test Drive in "Saptamana SEAT in VIVO Constanta" sau la nr de tel: 0241.54.54.99 pentru a va programa.

 


Pentru detalii:

Camelia Ciciu - Director Marketing

Tel: 0728.18.22.21 | camelia.ciciu@exclusivauto.ro

www.exclusivauto.ro